0 st
Summa: 0 kr
Till kassan »
Kvar till fri frakt
500 kr
Följ oss på Facebook

KÖPVILLKOR

Här nedan följer information till dig om sådant som kan vara bra att veta och som hjälper dig att vara trygg i dina köp hos oss, till exempel våra köpvillkor,

Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms 12%. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms, Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. 

Beställning

Alla beställningar sker via Internet. Är beställaren under 18 år skall beställningen gå via målsman. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomisk eller annan skada, polisanmäls.

Betalning

Du har två betalningsmetoder att välja mellan:

  1. Faktura: Vi fakturerar dig i samarbete med KLARNA efter en enkel kreditkontroll. Faktura skickas ut via mail . Utöver frakt- och expeditionsavgift tillkommer även en fakturaavgift på f.n. 29kr. Fakturans betalningsvillkor är f.n. 14 dagar och vår fordran överlåts på KLARNA . Man kan inte betala med faktura och få leverans till annan adress pga bedrägeri risken. Är man skriven på en adress men bor på en annan måste man betala med kort i kassan.
  2. Kortbetalning: Du kan betala med PAYSON.

Fraktkostnader

Vi tar ut en enhetsfrakt på 75 kr per order. Vid köp över 500 kr är det fraktfritt.

Fraktfritt vid order över 3500:- Gäller företagskunder

För försändelser i övriga Norden tillkommer frakt efter totala vikten på försändelsen.

Force Majeure

Itigo är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet.

Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.

Leveranssätt

Beställningar levereras med brev (Posten) eller paket (DHL)

Ej uthämtad försändelse

För försändelse som ej hämtats ut, utan gått i retur till Itigo debiteras en avgift om 350 kr plus moms för att täcka våra transport- och administrationskostnader.

Skadat gods

Om varan skadats under transporten ska du genast anmäla detta när du hämtar ut försändelsen hos DHL eller något av dess ombud. Om du inte upptäcker detta förrän du kommer hem, meddela oss via e-post omgående.

Leveranstid

Leveranstiden är 3 helgfria arbetsdagar från avslutat köp och varorna skickas med DHL paket.

Vi kan inte bli ansvarig att leverera en produkt som är slutsåld.

Leveranser utanför Sverige

Kontakta oss om du beställer från annat land då andra fraktavgifter kan tillkomma.

Personuppgifter, Säkerhet

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post." 

Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter. Det gäller även e-postadresser ni lämnar till oss. Vi använder oss endast av säkra betalningssätt så som faktura, förskottsbetalning och kortbetalning via SSL-krypterad uppkoppling. Ni behöver alltså inte lämna ut något kreditkortsnummer